Yukarı Tavşanlımızın alt yapı...

Yukarı Tavşanlımızın alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmaları yerinde

26 Nisan 2020

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız; Mücahit KAÇAR bazı yerlerin derinlikleri 7 ile 6,5 metre olduğunu, sert zemin ve blok kayaların alt yapı çalışmalarını zorlaştırdığı halde Anabilim tatil sitesi, orta Sokak, çerkez mahallesinin kanalizasyonun ana hatlarının tamamladığını,Muhacir mahallenin diğer yerlere göre daha sert zemini ve engebeli arazi olduğu için çalışmayı zorlaştırdığını yıllardır yapılmayan altyapıyı, inşallah en kısa sürede bitireceklerini, bildirerek salgın hastalığa rağmen ramazan ayında çalışmalara devam eden Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı mesai arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür etti.