Saadet Partisi İl Başkanı Cela...

Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz`dan Ziyaret

13 Haziran 2019

Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ı ziyaret ederek, hediye takdiminde bulundu. Saadet Partisi’nin Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, bin 15 oy ile belediye başkanlığına seçildi. Bunun üzerine Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, Başkan Kaçar’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kaçar’a başarılar dileyen Korkmaz, “Saadet Partisi’nin yapmış olduğu hizmetler hala devam ediyor. Onun neferleri de ülkeyi yönetiyor. 1990’lı yıllarda Saadet Partisi’nin mensubu olduğu Milli Görüş’ün liderleri, Türkiye’de çok güzel hizmetler yaptılar. İşi ehline verdik, hiçbir zaman partizanlık yapmadık. Hiçbir zaman rüşvete önderlik etmedik. Belediyelerimizi yöneten hiçbir kardeşimizin dosyasını bulamazsınız. Mücahit kardeşimizin de Tavşanlı beldemize dosdoğru hizmetler vereceğinden eminiz. Kendisine başarılar diliyoruz, ülkemiz, ilimiz ve beldemiz için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Kaçar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tavşanlı halkı için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını kaydetti. Konuşmanın ardından Korkmaz, Kaçar’a bir tablo hediye etti.