ARAMA
Tavşanlı Belediyesi

Mayıs Ayı Meclis Kararları

Geri

Mayıs Ayı Meclis Kararları

24 Mayıs 2020

           Belediye Meclisimiz 21/05/2020 tarihinde Mayıs Ayı Olağanüstü meclis toplantısını yaparak 15 adet karar almıştır.
Alınan Kararlar
1- Encümen Üyeliğine Enes CENGİZ, Abubekir ARSLAN gizli oyla oy çokluğu ile seçilmişledir.
2- İmar Komisyonuna Recep TUNÇER, Murat ÖZDEMİR, Abdulvahap DOĞAN, İbrahim TOSUN, Çetin AKTAŞ açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
3- Hesab-ı Kati Tetkik Komisyonuna Enes CENGİZ, Murat ÖZDEMİR, Abubekir ARSLAN, İbrahim TOSUN, Çetin AKTAŞ açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
4- Kıymet Takdir Komisyonuna Recep TUNÇER, Murat TAŞKÖMÜR, Çetin AKTAŞ, İbrahim TOSUN, Yavuz ERAT açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
5- Tarife ve Bütçe Komisyonuna Recep TUNÇER, Murat TAŞKÖMÜR, Abdulvahap DOĞAN, İbrahim TOSUN, Çetin AKTAŞ açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
6- Yalova Katı Atık Birliğine Asil Üye Enes CENGİZ, Yedek Üye Murat ÖZDEMİR açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
7- Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere Katı Atık Birliğine Asil Üye Murat ÖZDEMİR, Enes CENGİZ, Yedek Üye Çetin AKTAŞ açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
8- Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere İtfaiye Birliğine Asil Murat ÖZDEMİR, Enes CENGİZ, Yedek Üye Abdulvahap DOĞAN açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
9- Kent Konseyi Üyeliğine Recep TUNÇER, Abubekir ARSLAN, Yavuz ERAT açık oyla oy birliği ile seçilmişledir.
10- Belediyemize ait 2019 yılı Faaliyet Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
11- Belediyemize ait 2019 yılı gelir ve gider Kesin Hesabı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
12- Tavşanlı Belediye memur kütüğünün 8 Nisan 2020 tarihinde çıkan Belediye ve Bağlı kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına göre düzenleme yapılmasına, Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ünü Belediye Başkan yardımcısı maaşı olarak belirlenmesine oy çokluğu ile karar verildi.
Evet oyu verenler:
( Recep TUNÇER, Enes CENGİZ, Murat ÖZDEMİR, Murat TAŞKÖMÜR, Abubekir ARSLAN, Abdulvahap DOĞAN, İbrahim TOSUN
Çekimser oy kullananlar:
Çetin AKTAŞ ve Yavuz ERAT
13- Veli Kaan MERAL’ in sözleşmeli sağlık teknisyeni olarak çalıştırılmasına ücretinin 657 sayılı kanuna göre ödenmesine, Cem SÖZER’ in Ekonomist olarak çalıştırılmasına ücretinin 657 sayılı kanuna göre ödenmesine oy birliği ile karar verildi.
14- Yalova İli, Altınova İlçesi, Tavşanlı Beldesi, Fatih Mahallesi Pafta G22c10a1c, G22c10a1b, Ada 358, Parsel 1 ve 2 de Tersane amaçlı 1/1000 ölçekli 77181942 pin numaralı uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli 77293806 pin numaralı revizyon nazım imar planlarında değişiklik yapılmasına, Söz konusu planda 358 Ada, 1 Parselde revizyon değişikliği yapılarak diğer parsellerle imar uygunluğunun sağlanmasına, 358 Ada, 2 Parselde ise ilave imar planının onaylanmasına, yapılan planlarının 1 ay süreyle askıya çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.
15- Yalova İli, Altınova İlçesi, Tavşanlı Beldesi 244 Ada, 3 Parselde ki arsanın satın alma talebi ileri ki mecliste görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.
#ŞeffafBelediyecilik