Kurban Kesim Yerimiz Kesinleşm...

Kurban Kesim Yerimiz Kesinleşmiştir

10 Ağustos 2019

Beldemizde Kurban Kesim Yeri Belediyemiz Fatih Mahallesi, Sosyal Tesisler (Futbol Sahası)  yanına yapılmış olup gerekli ekipman ve donanım hazır hale getirilmiştir.
          Kurban bayramı günü olumsuz bir durum olmaması için sağlıksız ve kontrolsüz kesim yapılmaması; görevli ve uzman kişilerin gözetiminde yapılması son derece önem arzetmektedir. Olumsuzluk yaşanmaması için Vatandaşlarımızın Zabıta Birimimizden sıra almaları gerekmektedir.

Kurban kesim yeri dışında kurban kesimi yapılmaması çevre sağlığı açısından son derece önemli olup Park, bahçe, cadde gibi umuma açık ve kurban satışı ile kesimine uygun olmayan yerlerde kurban kesenler ve kesime uygun alanlarda gerekli önlemleri almayan vatandaşlara yasal işlem başlatılacaktır.

Gerekli durumlarda yaşanabilecek aksilik ve olumsuzluklarda Zabıta Birimimizden Bilgi Almayı unutmayınız.

Zabıta: 0226 465 60 60

Ayrıntılı bilgi için : Kurban Kesim Alanı Sorumlusu