KOVİD-19’LA MÜCADELEMİZ DEVAM...

KOVİD-19’LA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR..!

20 Mart 2020

Koronavirüs Kovid-19 la mücadele kapsamında daha önce kamu binalarımızın tamamını halkımızın sağlığını doğrudan ilgilendiren toplu alanlarımızdan camilerimiz,okullarımz sağlık ocağımız,Halk Eğitime bağlı kurslarımız,duraklarımız, eczanemiz,itfaiyemiz çocuk oyun parklarımız büyük özveri ile düzenli periyodik bir şekilde dezenfektan işlemlerini yapmaya devam ediyoruz.
       Belediye başkanımızın ivedilikle bitirilmesini istediği meskenlerimizin(bina girişleri merdivenler ve korkuluklarında) dezenfektan işlemlerini bitirdik.
Belediye olarak hayati öneme sahip mücadele gerektiren dezenfektan çalışmalarımıza vatandaşlarımızın da gayretli olarak destek vermesi elbirliği ile bu mücadeleden hayırlısıyla üstesinden geleceğiz inşallah.