Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. üze...

Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. üzerinde kanallarımızın temizliği dahil daha önce gerçekleştirdiğimiz 1000 lik büz çalışmalarını ivedilikle tamamladık.

28 Kasım 2019
  • Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. üzerinde Yaklaşan Kış koşullarına hazırlık çalışmaları kapsamında geçmişte yaşadığımız sorunlarımızın başında gelen yoğun yağışlar sonrası beldemizde oluşan su baskınları başta olmak üzere vatandaşlarımıza; işyerlerimize mağduriyet yaratan bu duruma kalıcı bir çözüm getirmesi açısından baca ve mazgallarımızın tıkanması sonrası oluşan kirliliğe bağlı koku vb. konularda çevremizi de olumsuz etkilemekteydi; biriken suyun tahliyesinin daha kolay olması bakımından kanallarımızın temizliği dahil daha önce gerçekleştirdiğimiz 1000 lik büz çalışmasına ilave olarak ışıklardan hemen sonraki bölümününde çalışmalarını ivedilikle tamamladık.
  • #ŞeffafBelediyecilk