Değişim Hep Birlikte Devam Ede...

Değişim Hep Birlikte Devam Edecek

12 Eylül 2019

5 Aylık kısa bir süre zarfında bize göre basit olan fakat yıllardır yapılmayan hizmetleri yaparak; Bizlerin makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, vatandaşlarımıza hizmet etmek iyi ve kötü günde belde halkının yanında olmak, değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olması bizim en büyük hedefimizdir.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda beldemizi geliştirerek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Belde oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için RABBİM' in izni ile çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz.

Tavşanlı Belediye Başkanı

Mücahit KAÇAR