Beldemizde Bİr İlk Fiber İnter...

Beldemizde Bİr İlk Fiber İnternet Altyapı Şebeke Çalışması

7 Kasım 2019

Çağımızın en önemli ihtiyacı olan internet konusunda Beldemizde yeni inşa edilen konut bölgelerinde altyapı olmaması nedeniyle vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanamamaktaydı.
            Bunun neticesinde altyapı olmayan bölgelerde oturan vatandaşlarımızın Belediyemize sürekli artarak devam eden şikayet,dilekçe ve talepleri nedeniyle Belediye Başkanlığımızın ilgili kuruluşlarla yaptığı girişim ve yoğun çabaları neticesinde ( Ertuğrul Gazi Cad. Halil İbrahim Aktaş Cad. Beyazıt Cad. Hanımeli Sok. Kiraz Sok. Pınar Sok. Nergis Sok. Fidan Sok. Şahin Sok. Ortanca Sok. Zümrüt Sok.Şahin Sok.)ve çevrelerinde Beldemizde ilk olarak Fiber altyapı şebeke çalışmalarına başlanmıştır. İvedilikle yapımına başlanan şebeke altyapı çalışmaları nedeniyle Türk Telekom Yalova İl Müdürlüğü’ ne teşekkür ederiz.