Beldemiz genelinde dezenfekte...

Beldemiz genelinde dezenfekte çalışması yürütülmektedir.

13 Mart 2020

Koronavirüs salgını tehlikesinin en aza indirilmesi ve beldemiz genelinde sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulması amacıyla,okullar, camiiler, kahvehaneler, belediye hizmet binası toplu ulaşım araçları gibi insanların sıklıkla kullandığı mekanlarda dezenfekte çalışması yapıyoruz.

Çalışmalar kapsamında belediye araçları öğrenci servis araçları şehir içi minibüsler tek tek özel solüsyonla dezenfekte edilerek hijyenik hale getirildi. Öte yandan halkın alış veriş amaçlı yerleri,camiiler,okullar,kültür merkezi,kahvehaneler,sosyal tesis,spor salonu ve daha birçok nokta ekiplerce dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

“Sağlığımızı tehdit eden korona virüsünün beldemizde herhangi bir probleme yol açmaması için çalışıyoruz. Korona virüs ile mücadele etmek amacıyla kurduğumuz ilaçlama ekibi belde genelinde dezenfekte çalışması yürütmektedir.