PAZAR GÜNÜ OYNANAN NEGMAR TAVŞANLI BELEDİYESPOR'UN ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÜLTÜR SPOR KARŞISINDA ALDIĞI GALİBİYETTEN DOLAYI NEGMAR TAVŞANLI BELEDİYESPOR'U TEBRİK EDİYORUM. HER ZAMAN DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ. BAŞARILAR NEGMAR TAVŞANLI BELEDİYESPOR. #TAVŞANLIBELE

Pazar günü oynanan Negmar Tavşanlı Belediyespor'un Çavuşçiftliği Kültür Spor karşısında aldığı galibiyetten dolayı Negmar Tavşanlı Belediyespor'u tebrik ediyorum. Her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Başarılar Negmar Tavşanlı Belediyespor. #tavşanlıbele
Yazdır / Tarih: 2021-11-23