EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Ekim Ayı Olağan meclis toplantısı
Yazdır / Tarih: 2021-10-13

Belediye Meclisimiz 05/10/2021 tarihinde Salı günü Saat: 15.00 da Ekim Ayı Olağan meclis toplantısını yaparak 6 adet karar almıştır.
Alınan Kararlar
1- Belediyemize ait 77 AT 150 plakalı NLCKA6CCCY0138590 Şasi numaralı 2000 model Fargo Kamyonun ( Damperli ) kıymet takdir komisyonunun belirlediği fiyattan satılmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
2- Belediyemize ait 77 DA 047 plakalı SFACCCDJDCPD93399 Şasi numaralı 1994 model Ford Tanker ( Vidanjör ) kıymet takdir komisyonunun belirlediği fiyattan satılmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
3- Tavbeltaş Nakliyat Taşımacılık ve Turizm Limited Şirketinde’ şirketimizi temsilen müdürlük görevini yapmakta olan 42295152224 T.C no lu Mücahit KAÇAR’ ın 05.10.2021 tarihinde görevinden ayrılması nedeni ile Tavbeltaş Nakliyat Taşımacılık ve Turizm Limited Şirketinde Şirketimizi 66370305022 T.C no lu Tavşanlı Beldesi, Şehitlik Mahallesi, Nergis Sokak No:11/3 Altınova/Yalova adresinde ikamet eden İsmail ORAN ‘ın müdür olarak temsil etmesine Belediye Meclisince oy çokluğu ile karar verildi.
4- Servis plakası alan şahıs ve tüzel kişilerin bekleme sürelerinin covid19 nedeniyle 24 ay olarak uygulanmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
5- Servis araçlarındaki çalışma yaşının 12 yaşındaki minibüslerin 15 yaşına, 15 yaşındaki otobüslerin 19 yaşına yükseltilmesine Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
6- Tavşanlı Beldesinde ki terfi istasyonundan Altınova arıtma tesisine kanalizasyon hattı döşemesi ile terfi istasyonu bakım ve onarımını Belediyemizin TASK-KAB’ a olan borcuna karşılık mahsup edilmek üzere yapılmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.