BÖLGE KOORDİNATÖRÜMÜZ ADANA MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN AHMET ZENBİLCİ BELEDİYEMİZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bölge Koordinatörümüz Adana Milletvekilimiz Sayın Ahmet Zenbilci Belediyemize Ziyaret Gerçekleştirdi.
Yazdır / Tarih: 2021-09-25

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bölge koordinatörümüz ve Adana Milletvekilimiz Sn. #AhmetZenbilci Yalova İl Başkanımız Sn. Muğlim Bağatar, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. #SelihanDicleŞimşek İl Başkan Yardımız Sn. #KutalpKoyunoğluİl Başkan yardımcımız #KorayGirgin Alınova İlçe koordinatörümüz #SadullahAltunbay il yöneticimiz #DoğanEvci Altınova İlçe Başkanımız #HasanZafer Belediyemize ziyarete bulundular. Belediye meclis üyemiz, #AbdulvahapDoğan Belediye meclis üyemiz, #MuratTaşkömür Belediye meclis üyemiz ve Belediye Başkan yardımcısı #RecepTuncer, Fatih mahallesi Muhtarımız #SabriÖzdemir Belediye Çavuşumuz #HaydarCengiz ve Belde Başkanımız #Aliİnceöz ile birlikte karşıladığımız Bölge koordinatörümüze ve yöneticilerimize 2019 yerel seçimlerden sonra yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdik hoş sohbetinden ve desteklerinden dolayı sayın Vekilimize teşekkür ederim….