EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI

Eylül Ayı Meclis Toplantısı
Yazdır / Tarih: 2021-09-10

Belediye Meclisimiz 06/09/2021 tarihinde Pazartesi günü Saat: 15.00 da Eylül Ayı Olağan meclis toplantısını yaparak 4 adet karar almıştır.
Alınan Kararlar
1- Özel Servis araçlarından D3 yetki belgesi ile taşımacılık faaliyetinde bulunanlardan güzergah izin belgesi ücretinin 549.00 TL olarak belirlenmesine Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
2- Ticari Taksi Çalıştırma ruhsatı ücretinin 300,00 TL, Ticari Taksi Plakası kullanım hakkı devir ücretinin 75000,00 TL olarak belirlenmesine Belediye Meclisince oy çokluğu ile karar verildi.
( Belediye Başkanı Mücahit KAÇAR, Recep TUNÇER, Abubekir ARSLAN, Enes CENGİZ, Murat TAŞKÖMÜR, İbrahim TOSUN, Abdulvahap DOĞAN, Çetin AKTAŞ, Yavuz ERAT evet, Murat ÖZDEMİR red oyu kullandı )
3- Özel Servis Araçları çalıştırma ruhsatları yenilendiği tarihten itibaren 1 yıl geçerli olmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
4- Yalova İli, Altınova İlçesi, Tavşanlı Beldesi 331 Ada içerisinde 1-6 parsellerinin doğu sınırında 7 metre yol açılmasına, 331 Adanın batı yönündeki 15 metre yolunda 11 metreye düşürülmesi ile ilgili plan tadilatının yapılmasına Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.