2021 MAYIS MECLİS TOPLANTISI

2021 Mayıs Meclis Toplantısı
Yazdır / Tarih: 2021-05-18

Belediye Meclisimiz 17/05/2021 tarihinde Pazartesi günü
Saat: 15:00 da Mayıs ayı Olağan meclis toplantısını yaparak 2 adet karar almıştır.
1– Belediyemize ait 2020 yılı kesin hesabı belediye meclisince oy birliği ile karar verildi.
2- İsrail’in, Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı şiddet, baskıcı politikaları ve ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimleri, Mukaddes mekân Mescid-i Aksa ve çevresinde, İsrail güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırılar, bebek, çocuklar ve yaşlı dâhil çok sayıda masum Filistinlinin yaralanmalarına ve yaşamlarını yitirmelerine sebep olmuştur. Tavşanlı Belediye Meclisi olarak bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınanmasına oy birliği ile karar verildi.