BELDEMİZDE 65 YAŞ ÜZERİ VE KRONİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN VATANDAŞLARIMIZIN, ZATÜRRE AŞILARI YAPILDI.

Beldemizde 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın, Zatürre aşıları Yapıldı.
Yazdır / Tarih: 2020-09-11

Beldemizde 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın, Zatüre aşıları Tavşanlı Aile Hekimimiz DR Cezmi ZİYARETLİ onayı ile Belediye Sağlık çalışanlarımız tarafından, sağlık kuruluşuna ulaşamayan ve engeli bulunan vatandaşlarımız için evlerinde aşı uygulamaları yapılmaya başlamıştır. Sağlıklı günler dileriz.