BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜCAHİT KAÇAR PERSONEL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL ORAN YALOVA DEVLET HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN HASTALARIN, BAYRAMINI KUTLADI.

Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR personel Müdürümüz İsmail ORAN Yalova Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaların, bayramını kutladı.
Yazdır / Tarih: 2020-07-31

Hastalarla sohbet ederek, Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkanımız Mücahit KAÇAR, hastalara moral verip gönüllerini aldı. Hastalar ve kimsesizler bizlere ALLAH'ın emanetidir. Onların gönlünü almak, hal ve hatırını sormak her birimizin en önemli öncelikleri arasında olmalıdır. Yaptığımız ziyaretlerle onların yalnız olmadığını hissettirmek istediklerini,
bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade eden Başkanımız
"Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Hastalarımıza ALLAH'tan acil şifalar diler. Kurban Bayramı'nın İslam alemi ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasının Cenab-ı ALLAH'tan niyaz ederim" diye konuştu.
#AkBelediyecilik