YALOVA BELEDİYE BASKAN VEKİLİ MUSTAFA TUTUK VE YEŞİL KÖRFEZ SU BİRLİĞİ BAŞKANI NUSRET KARAALİOĞLU BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MÜCAHİT KAÇAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Yalova Belediye Baskan vekili Mustafa TUTUK ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret KARAALİOĞLU Belediye Başkanımız sayın Mücahit KAÇAR'ı makamında ziyaret ettiler.
Yazdır / Tarih: 2020-07-27

Yalova Belediye Baskan vekili Mustafa TUTUK ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret KARAALİOĞLU Belediye Başkanımız sayın Mücahit KAÇAR'ı makamında ziyaret ettiler.