TEMMUZ AYI MECLİS KARARLARI

Temmuz Ayı Meclis Kararları
Yazdır / Tarih: 2020-07-16

Temmuz 2020 meclis toplantısında alınan kararlar

1- Belediye Gelir Tarifesindeki ücret karşılığı satın alınan özel mezarlık yerlerinin iptaline.Yeni alınan kararla özel mezarlık yerlerinin satılmamasına oy birliği ile karar verildi.

2- Yalova İli, Altınova İlçesi, Tavşanlı Beldesi, Dipgölcük mevkii 244 Ada, 8 Parselde bulunan arsanın satın alma talebi oy çokluğu ile red edildi.Red oyu kullananlar:
Mücahit KAÇAR (Belediye Başkanı) Recep TUNÇER, Murat ÖZDEMİR, Enes CENGİZ, Murat TAŞKÖMÜR, Abdulvahap DOĞAN, İbrahim TOSUN, Çetin AKTAŞ,Yavuz ERAT.
Evet oyu kullanan:Abubekir ARSLAN

3- Beldemizde Fatih Mahallesi, Menderes Caddesinde Tır geçiş yasağı uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.

4- Belediyemize ait Yalova İli, Altınova İlçesi, Tavşanlı Köyü G22-C-10-A-4-A Pafta, 160 Ada, 11 Parsel deki 206.05 m2 arsanın 349/2400 belediye hissesinin Belediye Kıymet Takdir Komisyonu belirleyeceği fiyattan satılmasına oy birliği ile karar verildi.

5-(26490 Sayı ile 11 Nisan 2007 tarihinde Resmî Gazete yayınlanan ve olması gereken Belediye Zabıta yönetmeliği) Oy birliği ile Tavşanlı Belediyesi Zabıta Yönetmeliği çıkarılmasına karar verildi.