YOĞUN YAĞIŞIN ETKİSİNİ KISA ZAMANDA EKİPLERİMİZLE BERTARAF ETTİK.

Yoğun yağışın etkisini kısa zamanda ekiplerimizle bertaraf ettik.
Yazdır / Tarih: 2020-06-22

Yoğun yağışın etkisini en aza indirmek ve sel baskınına karşı etkili önlem almak için önceki dönemden kalan 200 mmlik demir boruları 1000 mmlik beton borularla değiştirmiştik. Bu borular ve belediye ekiplerimizin hızlı müdahalesi sayesinde beldemizde sel felaketinin olumsuz etkilerini minimuma indirdik. Çünkü can güvenliğiniz bizim için her şeyden önemli.