YALOVA VALİLİĞİ’NDEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMAYA GÖRE;

Yalova Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre;
Yazdır / Tarih: 2020-06-17

İlimiz genelinde tüm vatandaşlarımızın toplum yaşam alanı kapsamında olan sokak, cadde, meydan, park gibi açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmesine, maskenin ağız ve burnu kapatacak şekilde takılmasına, alınan kararlara uymayanlara, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesine, oy birliği ile karar verilmiştir.

Lütfen sağlığınız için maskesiz sokağa çıkmayınız.