İBRAHIM NUH PAKSU KÜLLİYESI AÇILDI!

Yazdır / Tarih: 2020-06-12

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’nun katılımlarıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, AK Parti Yalova milletvekillerimiz Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ ve Meliha Akyol, Yalova Valimiz Muammer EROL, İl Başkanımız Muğlim BAĞATAR, Tersan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nurettin PAKSU, Negmar Denizcilik yönetim kurulu başkanı Mehmet KOÇ, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa TUTUK, Altınova Belediye Başkanı Metin ORAL, Altınova ilçe Müftüsu Recep EREN ve Tavşanlılı vatandaşlarımızın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz İbrahim Nuh Paksu Külliyemizin minare yüksekliği 32 m, kubbe yüksekliği 24 m olmakla beraber kapalı alanı 1356 m2 toplam alanı 1476 m2dir. Aynı anda içeride 800, dışarıda 200 vatandaşımız ibadet edebilecek.

Hayırlı ve mübarek olsun…