KUAFÖR VE BERBERLERİN AÇILMA TARİHİ BELLİ OLDU

Yazdır / Tarih: 2020-05-08

5759 sayılı genelge ile geçici süreliğine durdurulan Berberler Kuaförler vb işletmeler 11.05.2020 tarihi itibariyle 09.00-21.00 saatleri arası faaliyette bulunacaklardır.

Belediye Başkanımız; Mücahit KAÇAR’ın talimatı doğrultusunda Pazartesi Gününü açılacak olan Berber ve Kuaförlerimize genelge tebliğ edilmiştir. Ayrıca Belediye ilaçlama ekiplerimiz tarafından dezenfektan işlemi yapılmıştır. Vatandaşlarımızın sağlığına daha çok dikkat etmelerine yardımcı olmak için kapı girişlerine Belediyemiz tarafından el dezenfektan kutuları konulmuştur. İlgili tebliğ çerçevesinde Berber ve Kuaförler Belediyemiz Zabıta ekiplerimizce detaylı olarak bilgilendirilmiştir.