23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 100. YILI KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. Yılı Kutlu Olsun
Yazdır / Tarih: 2020-04-25

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında salgın nedeniyle uzun süre evlerinden dışarı çıkmayan saat 21:00 de pencere ve balkonlarına çıkıp belediye anons sisteminde okunan İstiklal Marşımıza ve Mehter Marşımıza eşlik eden Çocuklarımıza ve Büyüklerimize moral amaçlıyla Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz organizesinde düzenlenen havai fişek etkinliği coşkuya dönüştü.