BELDEININ YILLARDIR YAPILMAYAN KANALİZASYON ALTYAPISINA ELHAMDÜLİLLAH BAŞLAMIŞ BULUNUYORUZ.

Beldeının yıllardır yapılmayan kanalizasyon altyapısına elhamdülillah başlamış bulunuyoruz.
Yazdır / Tarih: 2020-03-20

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR bismillah diyerek başladığımız bu projeyi Allah’ın izniyle hava şartlarının yardımıyla mümkün olan en kısa sürede tamamlayacağız dedi. Bölgemizde yaşayan halkımızın refah seviyesini üst sıralara taşıyacak olması bizim için ayrı bir mutluluk. Beldemize hayırlı olsun.