DIŞ ALANLARDA İLÇLAMAYI KENDİMİZ YAPIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2020-03-12

Önceki yıllarda fahiş fiyatlara ilaçlama yaptırılıyordu....!

Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR’ın talimatı ile yapılan araştırmalar neticesinde maddi olarak çooook uyguna yapacağımız ilaçlama için ilaçlama makinemizi aldık.
Eğitime gönderilen ve sertifika alan Belediye ilaçlama ekibimiz uçkun önlemi almak için yaz dönemi başlangıcındaki en önemli uygulama olan LARVA mücadelesine başladı.
Doğaya zarar vermeyen biyolojik larva ilaçları ile durgun su alanları yağmursuyu kanalları ve derelerde uygulama yapıldı.
Dönem içerisinde tekrarlayacağımız larva mücadelesi ile birlikte uçkun mücadelelerine de başlayacağız...
Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sinek, sivrisinek ve karasinek gibi her türlü haşereye karşı şikayetlere anlık müdahale yapılacak.

Kamu malı milletin malıdır. Bu malda herkesin hakkı vardır. Şahsın malına zarar vermek haram olduğu gibi halkın ortak malı olan kamu malına zarar vermek de kul hakkına tecavüzdür ve haramdır. Her Müslümanın, kamu malını kendi malı gibi koruması, zarar vermekten ve zarara yol açacak fiil ve davranışlardan kesinlikle sakınması gerekir.