2020 MART AYI ALINAN MECLİS KARARLARI

Yazdır / Tarih: 2020-03-10

Belediye meclisimiz 2020 Yılı Mart ayı meclis toplantısının 06/03/2020 tarihinde Cuma günü saat 16:00‘da yapılmıştır.

(Evet oyu kullananlar:
Mücahit KAÇAR, Recep TUNCER, Ebu Bekir ARSLAN,
Murat ÖZDEMİR
Abdulvahap DOĞAN,
Enes CENGİZ.Çekimser: İbrahim TOSUN. Hayır oyu kullananlar: Çetin AKTAŞ, Yavuz ERAT)

2-Beldemizde Fatih mahallesi Boğaziçi caddesinde tek taraflı park yasağı uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.

3-Belediye kiracımız
Abdullah yanık (kim-pa) petrol 24.01.2020 tarihinde devir talebinde bulunduğu akaryakıt istasyonunu şubat ayı meclis toplantısında tarafların anlaşması için Mart ayı meclisinde görüşülmesi kararı alınmıştı. Tarafların anlaşması için Sözlü olarak yetki verildiği Belediye Başkanı ve Altı meclis üyelerinin alacak kişi ile Belediye ve Beldemizin yararına anlaştıkları halde....! Abdullah yanık devir talebinden vazgeçtiğini 28.02.2020 tarihli dilekçeside bildirerek 24.01.2020 tarihli dilekçe gündemden düşmüştür.
#ŞeffafBelediyecilik