KADINLAR GÜNÜNDE ANLAMLI PROGRAM

Yazdır / Tarih: 2020-03-08

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Belediye olarak düzenlenmiş olduğumuz kahvaltı programımız,Şehitlerimiz için mevlit ve dualı bir etkinlik düzenledik.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR Şehitlerimize ALLAH’tan rahmet Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında kadınların sadece annelik göreviyle değil tüm alanlarda hizmet etiklerini anlatarak kadınların toplumdaki önemine değindi.
           Mesai arkadaşımız evde sağlık hemşiremiz Ecem Erken Sağlık konusunda sunum yaparak bayanlara gereken bilgileri verdi, program sonunda bayanlara şal hediye edildi.