BELEDİYE KURUCU BAŞKANLARIMIZDAN MERHUM ZAFER DEMİRARSLAN’IN KIZI ŞEYMA DEMİRARSLAN’IN DÜĞÜN MERASİMİNE KATILDI

Belediye Kurucu Başkanlarımızdan Merhum Zafer DEMİRARSLAN’ın kızı Şeyma DEMİRARSLAN’ın düğün merasimine katıldı
Yazdır / Tarih: 2020-03-07

Belediye Kurucu Başkanlarımızdan Merhum Zafer DEMİRARSLAN’ın kızı Şeyma DEMİRARSLAN’ın düğün merasimine katılan Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Recep TUNCER Şeyma ve Yaşar çiftine mutluluklar dilediler.
            DEMİRARSLAN-BÜK ailelerini Tebrik eder,Biricik Evlatları mesai Arkadaşımız Şeyma ve Eşi Yaşar’a ömür boyu mutluluklar dileriz.