YAPIMINI BİTİRDİĞİMİZ SÜBYAN OKULUMUZUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yazdır / Tarih: 2020-02-13

Şehitlik Mahallesi Hz. Ömer Camii yerleşkesinde 2019-2020 yılı eğitim ve öğretime yetiştirmek için, belediye olarak kısa sürede yapımını tamamladığımız 4-6 yaş Sübyan Okulumuzu;
          İlçe Kaymakamımız Regaip Ahmet ÖZYİĞİT, Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR, İlçe Müftümüz Recep EREN, Fatih Mahallesi Muhtarımız Sabri ÖZDEMİR, Şehitlik Mahallesi Muhtarımız İsmail DİKÇE, Meclis üyelerimiz, ilçe birim müdürleri, okul müdürlerimiz ile vatandaşlarımızın katılımları ile açılışını gerçekleştirdik.
         Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR "Çocuklarımız burada dinlerine, kitaplarına, peygamberlerine bağlı en iyi şekilde donatılmış bireyler olarak yetişecekler. Bu dünyada bulunuş gayemizden bir tanesi de kitabımızı en iyi şekilde öğrenmek ve hayatı bu doğrularla yaşamaktır. Donanımlı bilgili yavrularımız yarınlarda da ülkemizin sahipleri olacaktır. Geleceğimizin mimarları olan imanlı nesilin yetişmesi, vatan bayrak ve millet sevgisini milli şuurla kazandırmak adına;
Beldemiz Şehitlik Mahallesi Hz.Ömer Camii yerleşkesinde yaptığımız 4-6 yaş sübyan okulumuzun Tavşanlımıza,Yalovamıza ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.