2020 ŞUBAT AYI ALINAN MECLİS KARARLARI

Yazdır / Tarih: 2020-02-12

Belediye meclisimiz 2020 Yılı Şubat ayı meclis toplantısının 1.ci oturumu 07/02/2020 tarihinde Cuma günü saat 16:00 da, 2.Oturumu 10/02/2020 Pazartesi günü Saat 16:00 da yapılmıştır.

1-Fatih mahallesi (yolun altı) altyapı için daha önce başvurulan ve onaylanan Sukap projesi kapsamında kanalizasyon yapımı için % 50 si hibe % 50 si iller bankası tarafından yapılmasına
(iller bankasına borçlanmaya) oy birliği ile karar verildi.

2- Akaryakıt ve otogaz istasyonu açma ve çalıştırma ruhsat harçları İle ilgili düzenleme yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

3-Abdullah YANIK’ın (kim-pa) akaryakıt istasyonu devri ile ilgili konunun Mart ayı meclisinde görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

#ŞeffafBelediyecilik