ELAZIĞ’DA MEYDANA GELEN VE PEK ÇOK İLİMİZDE MEYDANA GELEN DEPREM NEDENİYLE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Elazığ’da meydana gelen ve pek çok ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle çalışmalar aralıksız devam ediyor
Yazdır / Tarih: 2020-01-25

SİVRİCE DEPREMİNDE Elazığ ve Malatya’da vefat eden vatandaşımıza ALLAH‘tan rahmet,ailelerine sabır ve baş sağlığı,yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diler.
Enkaz altında bekleyen vatandaşlarımızın sağ salim kurtulumaları dileriz.
ALLAH Ülkemizi Afetlerden korusun.
#TavşanlıBelediyeBaşkanlığı