SU DEPOLARIMIZ VE ORTA OKULUMUZUN ELEKTRİK PANOLARINI TAMAMEN YENİLEYEREK TAMAMLADIK.

Su depolarımız ve Orta Okulumuzun elektrik panolarını tamamen yenileyerek tamamladık.
Yazdır / Tarih: 2019-11-26

Son derece önemli olup kusursuz olmasına dikkat ettiğimiz konuların başında gelen vatandaşlarımızın sağlığını yakından ilgilendiren Su Depolarımız ve Okulumuzun en önemli sorunu elektrik sistemlerimizi günümüz Teknolijisine uygun olmasına daha fazla önem veriyoruz.

Su depolarımız ve Okulumuzun kuruluşundan itibaren geçici onarımlarla devam eden problemlerini kökten çözüme kavuşması açısından; elektrik panolarının sürekli arıza vermesi nedeniyle ömrünü tamamlamış sigortalar ve diğer ekipmanlarıyla birlikte ilave olarak tüm donanım olarak trafolarının tamamını değiştirerek kalıcı bir şekilde sürekliliğini sağlayarak tamamen sorunsuz bir şekilde eskisinden daha güvenli olarak çalışmalarını tamamladık. Sorunlarımızı en kısa zamanda çözmeye devam ediyoruz. Halkımıza ve Beldemize hayırlı olsun.
#ŞeffafBelediyecilik