FATİH MAH. CUMHURİYET CAD. ÜZERİNDE KANALLARIMIZIN TEMİZLİĞİ DAHİL DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ 1000 LİK BÜZ ÇALIŞMALARINI İVEDİLİKLE TAMAMLADIK.

Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. üzerinde kanallarımızın temizliği dahil daha önce gerçekleştirdiğimiz 1000 lik büz çalışmalarını ivedilikle tamamladık.
Yazdır / Tarih: 2019-11-28

• Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. üzerinde Yaklaşan Kış koşullarına hazırlık çalışmaları kapsamında geçmişte yaşadığımız sorunlarımızın başında gelen yoğun yağışlar sonrası beldemizde oluşan su baskınları başta olmak üzere vatandaşlarımıza; işyerlerimize mağduriyet yaratan bu duruma kalıcı bir çözüm getirmesi açısından baca ve mazgallarımızın tıkanması sonrası oluşan kirliliğe bağlı koku vb. konularda çevremizi de olumsuz etkilemekteydi; biriken suyun tahliyesinin daha kolay olması bakımından kanallarımızın temizliği dahil daha önce gerçekleştirdiğimiz 1000 lik büz çalışmasına ilave olarak ışıklardan hemen sonraki bölümününde çalışmalarını ivedilikle tamamladık.
  • #ŞeffafBelediyecilk