YABAN HAYATIMIZA GEREKLİ ÖNEMİ VERİYOR VE DOĞAMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE KORUMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Yaban hayatımıza gerekli önemi veriyor ve doğamızı en güzel şekilde korumaya devam ediyoruz.
Yazdır / Tarih: 2020-01-05

Halk arasında (ÇAKAL) olarak tabir edilen yaban hayvanına seyir halinde bir aracın çarpması sonucu yaralandığı ancak yaşadığı konusunda duyarlı bir vatandaşımızın belediyemize ihbarı üzerine Belediye ekiplerimiz tarafından tedavisi yapılarak doğaya salınmak üzere Milli Parklar İl müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.