90.YIL KAPALI SPOR SALONUNDA OKULLARARASI KİCKBOX ŞAMPİYONASINDA SPORCULARIMIZ DERECE ALMIŞLARDIR

90.Yıl Kapalı Spor Salonunda Okullararası KİCKBOX Şampiyonasında Sporcularımız Derece Almışlardır
Yazdır / Tarih: 2020-01-14

Okullararası KİCKBOX Şampiyonasında Derece Alan Sporcularımız Başkanımızı ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR Sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamı diledi.
Derece alan Sporcularımız:
Yıldızlar 52 kg'da
Nasip Cengiz 2.ci
Küçükler 32 kg'da
Muhammedali Güreli 2.ci Olmuşlardır.