Tavşanlı'da Hizmetler Aksamadan Devam Ediyor

Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek Tavşanlı Beldesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Kadri Çiçek;30 Mart yerel seçimlerinde vermiş olduğu vaadleri arasında bulunan belediye hizmet binasının yapımının ilk baharda başlayacağı müjdesini verdi. Tavşanlı Belediye binasının yapımına ilk bahar aylarında başlanacağını belirten Çiçek;’’mevcut belediye binamız şuanda yetersiz durumda beldemize daha modern bir belediye hizmet binasının yapımı için şuanda gerekli resmi işlerin düzenlenmesi aşamasındayız,’’dedi. TAVŞANLI'DA HİZMET AKSAMADAN DEVAM EDİYOR Belediye Başkanı Kadri Çiçek beldelerinde hizmet çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Çiçek;’’beldemiz sınırları içerisinde yapılan hizmetler arasında yaklaşık iki bin metre tül kaldırım çalışması yapılmıştır. Beldemiz mahallelerinden Fatih Mahallesi’nde yol çalışmalarımız aksamadan devam ediyor.Tavşanlı Şehitlik İlköğretim Okulu’na bir park yaparak öğrencilerimize hediye ettik,’’dedi. KADRİ ÇİÇEK SU SIKINTISI ÇEKİLMEMESİ İÇİN ÇOK GAYRET ETTİK Yaz aylarında Yalova genelinde yoğun şekilde su sıkıntısının yaşanacağı sinyali bize geliyordu diye konuşan Başkan Çiçek;’’Körfez Su birliği bu konuda bizlere tenkitlerde bulunmuştu.Bizlerde belediye yönetimi olarak gelen bu uyarıları ciddiye aldık ve beldemizde su sıkıntısının yaşanmaması için gerekli önlemleri aldık. Beldemiz sınırları içerisinde gerekli su arama çalışmalarını yaparak çeşitli su kaynaklarına ulaştık, çok şükür beldemizde geçtiğimiz yaz su kesintilerini en askeri düzeye indirerek vatandaşımızın mağduriyetini giderdik.Önümüzdeki mevsimlerdede yaşanabilecek muhtemel su sıkıntılarının önüne geçmek için gerekli çalışmalarımız devam edecek,’’dedi.